IStockphoto

Пълнолуние е най-важното астрологично събитие, което ще се случи през април. То е първото след настъпването на пролетното равноденствие. Точно в 07:37:18 часа на 6 април се очаква така наречената Розова или Пасхална луна. Нейната енергия ще подейства различно на представителите на зодиака.

С пълнолунието в розов цвят зимата остава зад гърба ни и ни напомня, че е време за нови подвизи, извършени в по-топли дни. А тези, които се интересуват от астрология, трябва да знаят, че ги очаква голяма промяна. И за щастие тя ще е хубава, а не лоша!
 
По време на Розовата луна планетите ще променят позициите си в небето, което носи голям енергиен ефект. Независимо от кой знак в хороскопа сте, всеки от вас ще я усети още в нощта на 5-о число от месеца.
 
По-спокойни дни
 
Всеки път, когато луната заеме нова позиция в небето, тя попада в рамките на един от дванадесетте зодиакални знака. Тази година ще има пълнолуние във Везни, които са известни със своята балансирана природа, справедливост и уравновесеност. Ето защо не се изненадвайте, ако нещата в живота ви започнат да си идват на мястото точно на пълнолуние. 
 
При някои отношенията са доста нестабилни, при други има известни противоречия на работното място. Но благодарение на Розовата луна, всеки ще има известна яснота и така ще вземе правилното решение за своето бъдеще. Например да направите стъпка напред с половинката или пък да напуснете офиса, в който не се чувствате добре. Или казано накратко – каквото и лошо да ви се случи, ще продължите напред!
 
По-здрави връзки на пълнолуние
 
Възползвайте се от попадането на Розовата Луна във Везни, за да укрепите връзките си с любимия човек и близките. Нейната светлина може да има положителен ефект и върху самочувствието. За целта може да разчитате на някои мантри. Чрез тяхното повтаряне можете да превърнете всяко намерение в реалност, обясняват астролози.
 

Най-точната дума, която описва всяка зодия

4 зодии, които ще бъдат най-силно повлияни от Плутон във Водолей

Според зодията: Как да спите по-добре?

Дори и да нямате половинка, в дните около и след пълнолуние може да получите насърчение да я откриете. Но бъдете търпеливи, защото хубавите неща не идват веднага.
 
Какво още да очаквате в дните около пълнолуние и други хороскопи, четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase