IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 3 – 9 април. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
 
Ще получите първите реални резултати от вече направеното. Няма никакво значение към какво ще насочите вниманието си. С повече или по-малко усилия ще успеете да се справите с всичко. Обективните причини за неприятности може да са две: да не успеете своевременно да различите кой е искрен с вас и кой се опитва да ви измами, както и евентуална податливост на похвали и ласкателства, които биха потиснали предпазливостта ви. Запазете обичайната си наблюдателност, за да сте достатъчно ефективни и да се предпазите от загуби.

Телец
 
Меркурий навлиза във вашия знак. Практично и рационално ще се справите с всички въпроси, с които се налага да се занимавате, особено ако са свързани с професионалния напредък и имуществото ви. Нов човек ще се появи в „гравитационното ви поле“ и ще ви стимулира да предприемете някои промени, които наистина са необходими, но до момента не сте намирали сили или причина да се заемете с тях. Част от задачите, към които се налага да насочите вниманието си, също ще са нови и много полезни, защото ще обогатят опита ви, сочи вашият нов хороскоп.
 
Близнаци
 
Събитията ще са нееднозначни. Ще има и приятни, но и не чак толкова. Енергетиката ви ще е стабилна и в повечето случаи ще ви се иска да свършите всичко незабавно, но няма да разполагате с такива възможности, а и е желателно да не разпилявате ресурсите си. Ще се наложи да се занимавате с теми, които отбягвате, не желаете да коментирате, нито да чувате за тях, но процесът е назрял и е във ваш интерес да не ги „замитате под килима“. Концентрирайте се максимално, когато се налага да обработвате платежни документи.

Далеч от романтиката: Пет зодии, които трудно изграждат връзка

Дар или проклятие: Четирите кардинални знака на зодиака

Според зодията: Как да спите по-добре

Рак
 
Раци, поредица от странни на пръв поглед събития ще ви подскаже или по-точно ще ви принуди да промените гледната си точка по някои въпроси. Емоциите ще са много и разнообразни, а задълженията още повече, но няма да сгрешите, ако се опитате да не показвате чувствата си явно, особено пред неподходяща публика. Що се отнася до работата, ще се справите, и от по-сложни ситуации сте успявали да се измъкнете. Достатъчно е да вярвате в себе си и да си изграждате предварително тактиката на действие. От особено значение е да поддържате тонуса си стабилен, а най-лесният начин да го направите е да си осигурявате развлечения в подходяща компания, при това не особено шумна.
 
Останалата част от хороскопа и други любопитни материали за астрология ще откриете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase