IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – в месечния хороскоп.

Какво ще ви донесе месец април?
 
Предлагаме ви хороскоп за четвъртия месец от 2023 г. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще даде отговор на този въпрос.

Овен
 
Водещите събития във вашия знак са навлизането на Бялата Луна (Селена) през втората седмица и пръстеновидното Слънчево затъмнение на 20 април. Постарайте се да осъществите по-голямата част от замислите си преди затъмнението. Анализирайте подробно постигнатото до момента. Усещането, че се справяте ще ви се отрази мотивиращо. Правете онова, което трябва тогава, когато трябва, дори да е за сметка на личните ви желания и да ви принуждава на моменти да излезете от зоната на личния си комфорт. От съществено значение е да формулирате правилно целите си и да не си търсите оправдания, с които да отлагате осъществяването им.

Телец
 
В самото начало на месеца Меркурий ще премине във вашия знак. През третата седмица и Слънцето ще навлезе там, а Меркурий ще смени директната форма на движение с ретроградна. Нищо не би могло да попречи на напредъка ви, ако действате с умерено темпо, с присъщата си последователност и упоритост. Започнете периода със сложните занимания, за да можете в последните дни да намалите инерцията. Затруднения, разбира се, ще има от време на време, а най-ефективният подход за преодоляването им ще се окаже консервативният. Бавно, обмислено и самостоятелно оформяйте решенията, които ще имат пряко отражение върху материалното и финансовото ви състояние.

Близнаци
 
Още в първите дни на месеца ориентирайте вниманието си към дейности, предполагащи наличието на дискусии, уговаряне на дългосрочни условия за сътрудничество, оформяне на документи, занимания, изискващи активната намеса, съдействие, одобрение на държавната администрация. Ще успеете да създадете здрав фундамент за осъществяване на дългосрочните си проекти, да си осигурите ресурси и да създадете полезни контакти с хора, които ще ви помогнат да отстраните проблемите при необходимост. Като се има предвид, че Венера ще навлезе във вашия знак още през втората седмица, е добре да се знае, че настроението ви ще е доста романтично, което малко или много ще пречи на концентрацията. Поредната ви любовна авантюра най-вероятно ще е нетрайна, така че не прекалявайте с очакванията.

Далеч от романтиката: Пет зодии, които трудно изграждат връзка

 

 

 

Дар или проклятие: Четирите кардинални знака на зодиака

 

 

 

Седмичен хороско: Какво да очаквате? 

Рак
 
Енергетиката и тонусът ви ще са стабилни, а творческият потенциал постепенно ще се повишава. Структурирайте плановете, целите си, направете точен график на деловите срещи още в началото на месеца. Със сигурност ще претърпи промени и размествания, но разполагайки с най-обща концепция, ще успеете да избистрите мислите и да си дадете сметка за причинно-следствената връзка между процесите и явленията, които пряко ще се отразят на решенията ви. Приходите и разходите ще са неравномерни, но това не бива да ви безпокои. За свое собствено спокойствие може да създадете определено количество запаси, които при необходимост да ползвате, а след това да възстановите. Ще получите първите резултати от екипни дейности, започнати в началото на годината.

Какво още да очаквате през април и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase