Продукти:
- 4 консерви риба тон, отцедени
- 1 консерва бял боб
- 1 стрък селъри (целина)
- 1 и 1/2 супени лъжици отцедени каперси
- 1 малка глава червен лук
- За дресинга:
- 2 супени лъжици пресен лимонов сок
- 2 супени лъжици дижонска горчица
- 3 супени лъжици зехтин екстра върджин
- Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
В голяма купа комбинирайте отцедения и изплакнат боб заедно с рибата, нарязания лук, каперсите и нарязаната целина. Пригответе дресинга като комбинирате добре съставките за него, овкусете салатата, разбъркайте и сервирайте.
Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
7
Кака
преди 1 годинаСалата с риба тон се прави с малко майонеза и не с 4 консерви
6
Профессор Кавалджиев
преди 1 годинаИвето, дето не може да готви, често прави такава салата. Като се наяде, почва едни газове да отделя, не е за разправяне. Хем на риба, хем на боб, хем на лук вони. Принуждавам се да си пия напитката на терасата, колкото и да е студено, че вътре не се седи от смрад. Ще си капна 100 грама с ваше позволение, наздраве.
5
Анонимен
преди 1 годинаОтврат