Снимка: Istock

Продукти:

  • 4 консерви риба тон, отцедени
  • 1 консерва бял боб
  • 1 стрък селъри (целина)
  • 1 и 1/2 супени лъжици отцедени каперси
  • 1 малка глава червен лук
  • За дресинга:
  • 2 супени лъжици пресен лимонов сок
  • 2 супени лъжици дижонска горчица
  • 3 супени лъжици зехтин екстра върджин
  • Сол и черен пипер на вкус

Приготвяне:

В голяма купа комбинирайте отцедения и изплакнат боб заедно с рибата, нарязания лук, каперсите и нарязаната целина. Пригответе дресинга като комбинирате добре съставките за него, овкусете салатата, разбъркайте и сервирайте.

Още рецепти може да намерите в  Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase