IStockphoto

Всеобщо признат факт е, че небрежният бизнес стил не трябва да е скучен. Имайки предвид това, изборът на правилния чифт ежедневни обувки за офиса може да бъде леко предизвикателство. Има тънка граница между това да изразявате личния си стил и да поддържате нещата подходящи за професионална среда.

Може да ви е лесно да обувате все едни и същи изпитани и класически черни токчета с остър връх, но и това в един момент доскучава. Ако усетите, че вече ви е писнало от еднакви обувки, имаме няколко идеи за вас, които може да ви вдъхновят за следващата среща в офиса.
 
Вместо да преоткриваме топлата вода, ежедневните бизнес обувки, които ще ви покажем, комбинират работната елегантност с удобството. Ще видите познати стилове, украсени с нови детайли, които ще ви накарат да искате да ги носите пет дни в седмицата, та дори и през уикенда.
 
Дамски обувки – какво да носите в офиса?
 

1. Токчета с щампа
 
Ниските токчета може да изглеждат непретенциозни до високите обувки или тези на платформа, но смелият принт променя всичко. Обувки с нисък ток и привличаща вниманието щампа правят модно изявление, без да нараняват краката ви, като подхождат на почти всичко, което имате в гардероба.
 

Обувки на висок ток – какви трикове ползва Кейт Мидълтън?  

Кари Брадшоу връща на мода обувките с високи платформи

 

 

Обувки с нисък ток – задължителни за пролетта и лятото

2. Капитонирани пантофки
 
Обувките с равна подметка са фаворит в света на ежедневната офис мода, защото са лесни за носене и много удобни. Един семпъл детайл като капитонирането на тези плоски модели ги прави перфектния избор за тоалет с панталон или дънки. Капитонирането е метод на шев, който служи за обединяването на два или повече материала, за да се получи един.

Още актуални модели обувки, подходящи за офиса ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase