IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 13 – 19 март. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

 
Овен
 
В последния ден от седмицата Меркурий ще навлезе във вашия знак. Междувременно бихте могли да уточните условията и да довършите всичките си текущи сделки. Избягвайте разговорите, в които може да разкриете детайли от личния си живот, за да не станете обект на интриги. Изпълнявайте стриктно задълженията си и не реагирайте прекалено емоционално на затрудненията, с които се налага да се справяте. Придържайте се към курса на събитията и усвоявайте своевременно новостите от вашата професионална сфера или бизнес.

Телец
 
В средата на седмицата Венера ще навлезе във вашия знак, където е със статус на управител. Преди това да се случи е вероятно да участвате във форма на обучение, на която да научите интересни факти, улесняващи професионалните ви изяви. Обстоятелствата ще са благоприятни за подобряване отношенията с приятели, с които сте имали някакви разправии и недоразумения. През последните дни от седмицата ще разполагате с възможност да осъществите кратко пътуване, за което си мислите от доста време. Финансовото ви положение ще е без промяна, дори и да се наложи да направите някакви допълнителни разходи.

Близнаци
 
Повод за конфликтите в семейството ще е необходимостта спешно да се уредят някои битови въпроси. Те може да предизвикат допълнителни разходи и да нарушат крехкия бюджетен баланс. Помислете дали не бихте могли да редуцирате едни покупки за сметка на други, за да избегнете необходимостта от взимане на заеми или кредити. Вълнуващите преживявания ще са свързани с личния ви живот и новите контакти. Изненадите ще дойдат точно от тях и ще ви подскажат, че е настъпил моментът, в който трябва да промените мнението си по някои основни житейски теми.

Кои са петте най-тревожни знака на зодиака?

4 зодии, които най-лесно се превръщат в жертва на тормоз

Месечен хороскоп за март – какво ви очаква?

Рак
 
Поведението на близки приятели или хора от обичайното ви обкръжение може да предизвика разочарование. Настроението ви ще е нестабилно с лек уклон към меланхолия. Анализирайте събитията логично и ще успеете да се справите с противоречивите емоции. В професионален план предстоят промени. Задълженията ви непрекъснато ще са повече, отколкото сте си представяли, но пък изпълнявайки ги, ще осъществите най-малкото едно от смелите си желания. Ще получите както съдействие, така и допълнителни приходи, а ако сте предприели някакви инициативи за промяна на работното място, ще получите и подходящи предложения.
 
Още от хороскопа и друга информация за различните зодии ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase