IStockphoto

Ризите са предпочитано облекло за офиса. Независимо дали човек има строго официален дрес код или не. Те са подходящи както за срещи, така и за ежедневно носене. И когато става дума за пролетни модели, сигурно ви хрумват тези на райе или изчистени - в бял или някой друг цвят. Ала през новия сезон други ще бъдат по-актуални - тези от деним. 

Деним ризите не са само за уикендите. Стига да знаете с какво да ги съчетаете, те могат да бъдат перфектното допълнение към вашия пролетен аутфит. От любимите дънки, до макси полите или роклите в различни силуети, въпросната материя е изключително комфортна. 
 
След стандартното изчистено яке, една риза от деним също ще намери място в гардероба ни съвсем скоро. Тя няма да ни трябва само за визии в стил „Каубойско момиче“. Освен с кожени ботуши и шапка с широка периферия, има безброй други възможности, които да изпробвате тази пролет. 
 
Как да носите дънкова риза в офиса? 
 
Класическите кройки са най-подходящи за заседателната зала. А по-модерните и небрежни - за работно място, което не изисква специално облекло. Овърсайз тенденцията ще продължи да диктува модата и през следващите месеци. Ето защо, може да съчетаете тениска или пък бял потник, с по-широка деним риза, която да не закопчавате отгоре.
 

Риза на райе в синьо и бяло – тренд за пролетта 

„Oversize“ тениска или риза – 5 начина, по които да ги носим

Може да носите деним от главата до петите, следвайки примера на Бритни Спиърс от 90-те. Или пък да заложите на комбинация от тънка риза, съчетана с кожена пола или втален панталон. Ако имате подходящ клин, той също ще отива на деним, стига да не е за йога или някакъв вид спорт. 
 
Какви дънкови ризи да носите и още модни съвети  ще откриете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase