IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 6 – 12 март. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Венера и Юпитер са в съвпад във вашия знак, действайте активно. Стабилизирайте съществуващите контакти, създайте нови, по възможност в други градове или дори държави. Няма да се наложи да се справяте със сериозни затруднения, а дори и да се появят такива, ще се намери кой да ви помогне в точния момент. В случай, че се наложи да осъществите непредвидено пътуване, не го отлагайте. Ще премине спокойно и ще свършите набелязаните задачи.
 
Телец
 
Събитията ще са разнообразни и стимулиращи. Нови хора ще се появят в обкръжението ви, а присъствието им ще ви зареди с вдъхновение. Ще установите, че ви свързват доста общи теми и би имало смисъл да обедините усилията си. Сравнително често ще се срещате с хора, идващи от далече или самите вие ще се занимавате с организацията на свои пътувания на далечни разстояния, които ще се наложи да осъществите в близко време. Наблюдавайте, изслушвайте събеседниците си и не бързайте със заключенията., сочи вашият нов хороскоп.
 
Близнаци
 
Започнете периода с разпределяне на приоритетите и „отделяне на зърното от плявата“. Достатъчно е да класирате задачите по важност и да вярвате в себе си и успехът ще ви е „в кърпа вързан“. Ориентирайте усилията си към маркетингова и рекламна дейност, независимо дали ще я правите за себе си или за фирмата, в която работите. В случай, че търсите нова или допълнителна работа, проверявайте редовно публикациите и предложенията. Положително ще попаднете на изгодни оферти. Единственият недостатък през следващите дни е, че прекаленото разнообразие може да намали концентрацията ви и да забравите или пропуснете нещо.

Кои са петте най-тревожни знака на зодиака?

4 зодии, които най-лесно се превръщат в жертва на тормоз

Месечен хороскоп за март – какво ви очаква?

Рак
 
Раци, заниманията ще са много и различни. На моменти ще се налага да вършите няколко неща едновременно при условия на ограничена информация, но ако не превишавате правомощията си и поддържате ред в дейностите, ще се справите. Преди да се заемете с каквото и да било, преценете обективно дали още е необходимо, дали не е загубило смисъла си. Източник на не особено приятни преживявания ще са деловите партньори. Някой може да ви подведе, да не изпълни уговорените условия, да ви принуди да търсите съдействие в последния момент. Не бързайте да прекратявате контактите. По-скоро се опитайте да си уредите някакви компенсации и помислете за допълнителни възможности за сътрудничество или подобряване организацията на работа.
 
Още от седмичния хороскоп и друга любопитна информация от света на астрологията ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase