ПР
Кой е най-лошият ви навик, от който не можете да се откажете? Опитвате отново и отново, но той, като гадно водорасло между пръстите на ръцете, постоянно намира начин да остане закачен за вас! Може би това са цигарите? Постоянно щракане на телефона? Социалните мрежи? Или пък безцелното гледане на телевизия?
 
Е, моят гаден навик е облизването на устните. Правя го постоянно и вече ми се е превърнало в емблематична черта. Мисля, че е с мен от детството, когато помня, че толкова често се облизвах, че устните ми бяха червени чак до носа. Майка ми постоянно ми казваше, че това само ще ми навреди и трябва да използвам балсам, но като всяко едно дете, думите ѝ влизаха от едното и излизаха през другото ухо.
 
О, колко съжалявах след време! Облизването, колкото и противоречиво да звучи, всъщност не хидратира устните. Макар всеки да си мисли, че така доставяме известно количество вода към кожата, действието е контрапродуктивно. То засилва сухотата, напукването и неприятния вид на устните. А и води след себе си още по-често облизване, което стартира един порочен кръг, от който трудно може да се излезе. Аз се опитвах цели 23 години.
 
Балсамите за устни се превърнаха в най-добрия ми приятел. Имах по няколко, в различните ми чанти, за да съм сигурна, че винаги ще бъда подготвена. Всеки път, когато си помислех да оближа устните си, посягах към балсама, нанасяйки отново и отново, стремейки се към така желаната хидратация. Изпробвала съм много продукти, от някои бях доволна, други бързо бяха изхвърляни или просто прибирани в чекмеджето за всеки случай, когато се окажа без балсам и не ми се излиза за нов.
 
Като човек, който не обича оцветени и ароматизирани балсами, този на Laboratorios BABÉ е точно за мен. Съдържа няколко важни съставки, които са ключови за хидратацията и ефектът се забелязва мигновено. Комбинацията от витамин С, масло от авокадо и масло от кокум не само се грижат за по-овлажнените устни, но и се борят с напукването и създават по-плътен вид.
 
Още за тройката балсам, мицеларно олио и мицеларен гел , както и други съвети за красота ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase