IStockphoto

Зимното време бавно и задоволително си отива, което означава, че сме напът да заменим дебелите палта и тежките якета. Основната връхна дреха за пролетта е нещо леко, елегантно и достатъчно дълго, за да ви предпази от евентуалния студен вятър.

Посрещнете тренчкота. Докато миналогодишните модели имаха солидна винтидж атмосфера, 2023 година представя на преден план по-вталени и цветни варианти с интересен подгъв. На пазара вече излязоха бежови и кафяви модели с едно копче или двуредно закопчаване, в живи нюанси, закачливи дължини и неочаквани детайли.
 
Не е изненада, че тренчкотите са любими на модните критици. Въпреки че често попадат в бизнес-ежедневния край на спектъра на връхни дрехи, те са невероятно гъвкави. Тренчкотът може да издигне до ново ниво дори най-скучния тоалет, като в същото време осигурява секси визия за романтична среща на свещи.
 
Пролетна мода – какъв тренчкот да изберете
 
Неонов цвят
 
Ако не сте в настроение да се отдалечите твърде много от атмосферата на класическия тренчкот, опитайте да разнообразите нещата с привлекателен нюанс на неоновия цвят. Ако сте готови да направите още една крачка напред, заменете традиционния колан с такъв, който създава контраст на връхната дреха или пък е украсен с пайети и кристали.
 

Риза на райе в синьо и бяло – тренд за пролетта

 

 

Пролетна мода – цветовете, които да носите тази година

 

 

Рокли с флорални мотиви – кои да изберете тази пролет?

С интересни детайли
 
Не е нужно да обичате дръзките щампи, за да влезете в тенденцията на шарените пролетни тренчкоти. Елегантен модел, върху който са добавени интересни и закачливи детайли, като точки, цветя или цветни линии, също е чудесна възможност за разнообразяване на стила.
 
Още за носенето на тренчкот и други модни съвети ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase