IStockphoto

Панталони – писна ли ви от тъмните, които носихте цяла зима? Ако ви е омръзнало от тях и дънките, трябва да си купите нещо ново. В случай, че искате нещо по-различно, с което да ви забележат, имаме нещо за вас. Става дума за моделите с така наречения фолио ефект, които ще са актуални през пролет 2023.

С прибирането на плетивата и някои други по-дебели дрехи, всеки търси по-различна визия за предстоящия сезон. Повечето от нас залагат на цветя и други популярни мотиви. Или пък на по-пъстри нюанси на облеклото. Ала има и друг начин, с който да станете неотразими. Например ако носите сиви панталони, чиято материя прилича много на алуминиевото фолио, което ползваме в кухнята.
 
Един от трендовете, представен по време на Седмицата на модата в Копенхаген, е именно по-шикозните панталони в сив и същевременно много лъскав цвят. Някои модели показаха кожени, докато други – такива, ушити от други материи.
 
Металическият деним, който отразява слънчевите лъчи, се използва от много марки още от миналата година. Но тази пролет той ще бъде хит в пролетния гардероб.
 

Панталони 2023 – кой модел е най-актуален?

Чао, тесни дънки! Идват карго панталоните

Мода от 90-те – 8 начина да включите кожен панталон във визията си

 

Панталони – как да носите металик модели?
 
В платформата TikTok търсенията на сребристи панталони се увеличават. Много инфлуенсъри показват, че вече притежават един чифт, който съчетават с парчета като блейзър, бяла тениска или пък тънки жилетка/пуловер.
 
Както може би предполагате, не е нужно от главата до петите да сте със сребристо. Нека вашият панталон е акцент към визията, към която да добавите черно, бяло, кремаво, а защо не и някои други цветове, характерни за пролетта.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @cahierdetendances

 
Няколко комбинации с металически панталон и други модни съвети ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase