Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 2 краставици
  • 1/4 ч.ч. оризов винен оцет
  • 2 ч.л. сусамово масло
  • 2 с.л. ситно нарязан кориандър
  • 2 с.л. пресен босилек
  • 2 с.л. пресен джоджен
  • 4 стръка зелен лук
  • 1 скилидка стрит чесън
  • 1/4 ч.л. прясно настърган джинджифил
  • 1 с.л. черен сусам
  • Смлян червен пипер на вкус

Приготвяне:

Обелете и нарежете на тънки кръгчета краставиците. Поставете ги в купа заедно с нарязания лук. Овкусете с оцета и олиото, след което добавете останалите съставки. Разбъркайте добре и сервирайте.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали са излязли подправките.

19

Мьо

преди 1 година

Сега се ядат мьошмули кви краставици

18

Анонимен

преди 1 година

О, я да взема, да си направя, един таратор-супичка с краставиците. Тази рецепта салата много "сложна".

fallback