IStockphoto

Риза на райе в синьо и бяло е парчето, което да добавите към визията си тази пролет. Дали ще я комбинирате със сако, тънък пуловер или пък с блейзър, тя ще разнообрази стила ви.

Из улиците на Европа и САЩ в момента тази дреха е една от предпочитаните. Лека, удобна и предлагаща безброй съчетания, тя е сред любимите на много звезди.
 
В TikTok и Instagram инфлуенсъри споделят съвети на последователите си каква риза на райе да изберат според своята фигура. И с какво могат да я носят в ежедневието.
 
Модни експерти дават пример със страхотната раирана риза на Меган Маркъл – Ralph Lauren. С нея тя се появи на „Уимбълдън“ през юли 2018-а. Иначе много говорят за нея като риза от поплин. Сигурно се чудите какво означава това? Това е най-леката тъкан за риза. Толкова е фина, равномерна и гладка, че се усеща почти като коприна на допир с кожата.
 
Как да носите раирана риза?
 
Независимо дали е маркова или обикновена, ризата с райе в синьо и бяло е страхотен избор за по-топлите пролетни дни. Може да добавите към нея комплект от златни бижута с перли – друг тренд, който ще бъде актуален за сезона.
 

Карирана риза от фланел – задължително изделие в есенния гардероб

Визия на деня: Меган Маркъл с риза на Виктория Бекъм

„Oversize“ тениска или риза – 5 начина, по които да ги носим през лятото

Ако желаете, съчетайте я със светъл деним и бяла тениска или потник отдолу, без да я закопчавате. Не забравяйте, че овърсайз моделите все още са на мода.

Кои са най-актуалните раирани ризи и други съвети за мода ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase