IStockphoto

Класическата бяла тениска е дефиниция за незаменима част от гардероба. Независимо дали любимата ви е леко изрязана, дълга до под кръста или стегнат кроп топ, ограничението за начини, по които можете да я включите в стила си, наистина не съществува.

Понякога обаче може да ви звучи доста скучно, когато някой ви каже, че обича да облича бялата си тениска. В главата ви веднага излизат по-спортни тоалети, комбинация между класически сини дънки и тениска, завършена с бели маратонки. Истината обаче е, че дори нещо обикновено, като бяла тениска, може да се превърне в интересна част от ежедневния ви стил, стига да знаете как да разнообразите визията си.
 
За щастие, ние сме тук, за да разчупим стигмата, че облеклото с бяла тениска е скучно. Ще ви представим няколко нови вариации, които са също толкова лесни за оформяне, колкото класиката между тениска и дънки. Те са подходящи както за офис среда, така и за излизане с приятели, а защо не и за един пикник с любимия човек.
 
Разбира се, облеклото с дънки никога не е лоша идея, но ако ви е писнало от него, сте попаднали на правилното място.
 
Ето няколко начина да разнообразите бялата тениска:
 
1. С голям колан и панталони
 
Когато се чудите какъв аксесоар да добавите към облеклото си, никога няма да сбъркате с обемист колан. Големият и плътен дизайн контрастира перфектно с изчистената бяла тениска, а когато всичко се съчетае с панталон с висока талия, резултатът е съвършен. Завършете визията с любимия ви чифт обувки – токчета, маратонки, ботуши или пантофки.
 

Пролетна мода – 7 предложения от Ню Йорк

 

 

Аксесоари 2023: Слънчевите очила на годината

 

 

Мода от 90-те – 8 начина да включите кожен панталон във визията си

2. С дълга дънкова пола
 
Вярно е, че дънковата макси пола се завръща, а един от най-добрите начини да я оформите е с бяла тениска. Така ще поддържате външния си вид семпъл и ще позволите на вниманието да бъде насочено изцяло към полата. Повярвайте ни, колкото и обикновен да изглежда дънковият макси модел, той напълно заслужава целия фокус на околните.

Още за носенето на бяла тениск аи други модни съвети четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase