IStockphoto
fallback

Всички зодии имат свое разбиране за любов и романтика.

Водните знаци са безнадеждни романтици. Рак, Скорпион и Риби са зодии, които просто обичат да обичат и всъщност не обичат да са сами.
 
Въздушните знаци са интелектуалци. Близнаци, Везни и Водолей възприемат любовта като понятие. Те могат да бъдат лоялни, но може да изглеждат емоционално отдалечени.
 
Огнените знаци говорят за физическа любов. Овен, Лъв и Стрелец обичат да се движат бързо и да се чувстват живи. Любовният им стил е интензивен и може да приключи в миг.
 
Земните знаци държат хората в сърцата си. Телец, Дева и Козирог са стабилни знаци, които предпочитат „вечната“ любов.
 
Телец
 
Управляван от Венера, планетата на любовта, Телецът води списъка на късметлиите в любовта – техният успех в личния живот се оценява на 95 процента.
 
Представителите на този знак имат какво да предложат на своите партньори. Умеят да готвят, гушкат и дори да избират страхотни филми. Родените под този знак почти никога не са сами, но имат нужда от стабилен партньор. Те наистина обичат дългосрочните връзки, тъй като са родени под много спокоен и търпелив знак, така че няма да се дразнят от малките странности на партньора си.

Според зодията - какво да очаквате тази седмица? 

Нехарактерният начин, по който всяка зодия действа след раздяла

Три зодии, които ги очаква любов от пръв поглед през 2023 г.

Везни
 
Везните също се управляват от Венера, планетата на любовта. Приятелски настроени и любезни, родените под знака въплъщават елегантност. Държат много на външния си вид и очакват същото от партньора. Везните са толкова стабилни, колкото трябва. Те се чувстват комфортно да опознаят един човек и не се заблуждават, поради което късметът им в любовта се оценява на 90 процента.
 
Още от хороскопа и други подобни ще откриете в Tialoto.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Древна мъдрост

преди 1 година

Зодия Чичко Паричко и зодия Г-ца Кума Лиса. За разлика от тях, зодия Влюбчив Наивник и зодия Наивно Добро Момиче често търпят разочарования.

1

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

То и аз съм Везни, да ви кажа, но освен Ивето, която кой знае защо ми се привъртя, друго не се закача. Не, че съм зорлия. Така, че не е много вярна тази констатация за Везните. Ние обичаме да ни е спокойно и уютно, а дали ще има жена, да ни пили на главите, да дудне... Вие се сещайте. Сега си наливам напитка с лед и ви казвам наздраве.

fallback