IStockphoto

Новолунието е време за нови преживявания, а ако усещате някаква липса в живота си, това е моментът, когато може да успеете да я запълните, независимо дали е чрез ново преживяване, чрез нова покупка или чрез задаването на нови цели и намерения. Сега е моментът да се „събудите“ и да започнете нещо ново, без да се страхувате да експериментирате. Сега е моментът да се вдъхновите и да извадите най-добрата версия на себе си!

Новолунието в Риби настъпи днес сутринта. По време на това Новолуние зодиакалния знак, изгряващ на хоризонта, е Стрелец, което насърчава всички нас да бъдем ясни, по-категорични и гласни относно желанията си. Стрелецът е особено мъдър знак и голяма част от неговата мъдрост идва от неговия упорит и авантюристичен характер. Слънцето и Луната в сферата на Риби предполагат, че показвате готовност да надхвърлите срама и жестокостта. За щастие, правенето на едно и също нещо отново и отново е форма на упражнение. Сега е и моментът да подобрите вашето здраве чрез спорт.
 
А ето и от какво може да се възползвате по време на новолуние в Риби, според вашия зодиакален знак:
 
Овен
 
Знаете ли, че всичко, от което се нуждаете – реално го притежавате? Силата на волята е точно това, което може да ви отведе точно там, където трябва и искате да бъдете. Повярвайте, че чрез по-голяма активност и чрез правилно управление на емоциите си, ще постигнете прекрасни неща в близко бъдеще. Мислете така – всяко препятствие по пътя ви е предизвикателство, което ще ви помогне да организирате живота си по-добре в дългосрочен план. Продължавайте да се стараете!
 
Телец
 
Способността ви да се откроявате от тълпата и да удивлявате хората с многото си таланти е вашата суперсила, която ще ви помага през цялата пролет на тази година. Понякога, когато някой ви каже „просто бъди себе си“, не го приемайте като критика, защото вие наистина има с какво да се гордеете, а ако някой не го разбира – проблемът си е в него. Просто се обградете с правилните хора, които искрено ще оценяват и ще се радват на вашите уникални качества. Насладете се на собствената си уникалност!
 
Близнаци
 
Оставете зад гърба си всички онези нереалистични очаквания за това как точно искате да изглежда кариерата ви. По-добре отделете повече време за това да наблюдавате как сте приети във вашата професионална гилдия. Новолунието в Риби е чудесно време да направите крачка назад и да разберете колко далеч сте стигнали и какви личности и професионалисти сте в очите на хората, с които работите. Ако сте доволни от себе си и от начина, по който другите ви възприемат, то знайте че винаги може да постигнете още повече успехи!

Три зодии, които имат силни ангели пазители

Нехарактерният начин, по който всяка зодия действа след раздяла

Три зодии, които ги очаква любов от пръв поглед през 2023 г.

Рак
 
Понякога новото начало и трудният край вървят ръка за ръка. Раздялата никога не е лесна, особено за вас – хората от зодия Рак. Раздялата може да ви накара да се чувствате объркани, да ви изтощи психически и емоционално, да ви разочарова... Но ако сте решили, че е време да се откажете от нещо, което не върви – направете го сега. Новолунието в Риби ще отвори съзнанието ви и ще ви позволи да научите безценни уроци. Бъдете отворени за промяната, дори да не сте непременно съгласни с нея.
 
Още от хороскопа и друга любопитна информация ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase