Getty images

Преди да се отправят към шоуто по връчването на наградите БАФТА, много звезди от любимите ни филми и не само от тях, преминаха по червения килим. Някои бяха избрали тоалети, които определено са впечатляващи и запомнящи се.

 
Кои бяха най-добре облечените на тазгодишните награди БАФТА?
 
Кейт Мидълтън
 
Съпругата на принц Уилям носеше елегантна дълга рокля в бял цвят. Тя е на марката Alexander McQueen и се отличава с едно рамо. Моделът вървеше с черни ръкавици до лактите и обувки на висок ток в златист цвят.
 
Кейт Мидълтън за пореден път впечатли, давайки пример за устойчива мода. Тя се появи с рокля, която съвсем не е нова. А модни експерти веднага върнаха лентата назад и отбелязаха, че със същата тя е била на БАФТА 2019. Само че нейните стилисти са я преправили. Любопитно е, че бижутата на принцесата струват едва 12 паунда.

Софи Търнър
 
Актрисата носеше дантелена рокля на Louis Vuitton. Моделът, който е с поло яка и дълги ръкави е леко прозрачен. По него има безброй камъчета в различни цветове и размери, блестящи на фона на прожекторите и светкавиците на фотографите.

Устойчива мода - Кейт Мидълтън облече своя от 2019-а
 
Български дизайнери впечатлиха на Седмицата на модата в Париж 

 

 

 
Чао, тесни дънки! Идват карго панталоните
 
Софи допълни визията си с черни обувки на ток. А що се отнася до прическата, бе заложила на небрежна – с бретон тип перде.

Още за стилът на червения килим на наградите и други новини за мода ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase