Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 400 г къса паста фарфале
  • 1 бурканче песто
  • Сокът на 1 лимон
  • Черен пипер на вкус
  • Сол, ако е необходимо
  • 10 листа маруля, нарязани
  • Крутони на вкус
  • 100-150 г настърган пармезан

Приготвяне:
Сварете пастата според инструкциите на опаковката. В дълбока купа комбинирайте пестото, лимоновия сок, солта и черния пипер. Разбъркайте ги добре. Когато пастата се свари може да я отцедите добре и да я сложите в купата. Следва да добавите нарязаната маруля, крутоните и настъргания пармезан. Всичко се разбърква хубаво и може да сервирате.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Вкусно е.

преди 1 година

Не разигравайте хората с разни салати.

4

една жена

преди 1 година

Учудвам се защо на всичко казвате салата.

3

Анонимен

преди 1 година

Благодарим. Сигурно ще е добра като другите ваши рецепти.

fallback