Снимка: Istock

Продукти:

  • 400 г къса паста фарфале
  • 1 бурканче песто
  • Сокът на 1 лимон
  • Черен пипер на вкус
  • Сол, ако е необходимо
  • 10 листа маруля, нарязани
  • Крутони на вкус
  • 100-150 г настърган пармезан

Приготвяне:
Сварете пастата според инструкциите на опаковката. В дълбока купа комбинирайте пестото, лимоновия сок, солта и черния пипер. Разбъркайте ги добре. Когато пастата се свари може да я отцедите добре и да я сложите в купата. Следва да добавите нарязаната маруля, крутоните и настъргания пармезан. Всичко се разбърква хубаво и може да сервирате.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase