Снимка: БГНЕС
fallback

В мач от 19-ия кръг на Еfbet Лига отборът на Черно море победи Левски с 1:0.

Новото попълнение на "моряците" Александър Василев вкара единственото попадение в мача на в 35-ата минута след грешка на капитана на столичани Николай Михайлов.

Двубоят се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново заради наказание на Левски лишаване от домакинство. Това бе първи официален двубой и за двата отбора през пролетния дял на шампионата.

През първото полувреме символичните домакини от Левски бяха по-активният отбор на терена и отправиха няколко удара към Иван Дюлгеров. Стражът на варненци обаче нямаше големи затруднения и спасяваше всяка ситуация пред вратата си.

В 35-ата минута Черно море изненадващо успя да поведе в резултата. Атака по дясното крило завърши с балонно центриране на Виктор Попов. Топката изненада вратаря на Левски Николай Михайлов, който я отби с дясната ръка в горната си греда. Тя тупна пред голлинията и стоящият в близост Александър Василев вкара първия си гол в официален мач за Черно море.

Въпреки негативния резултат, през второто полувреме футболистите на Левски играха без особено желание да променят нещо в мача и единствено късметът ги спаси от по-голяма загуба. Черно море имаше пълен контрол над мача, а два гола на "моряците" бяха отменени.

В 69-ата минута Алекс Фернандес вкара след бърза контраатака. Първоначално страничният съдия маркира засада на съотборника на Фернандес Атанас Илиев. Така обаче се оказа, че няма след намесата на ВАР, но видеоарбитрите забелязаха игра с ръка на Илиев, което даде основание на главния съдия Никола Попов да не признае гола.

Влезлият на мястото на Илиев Исмаил Иса също вкара гол с глава броени минути по-късно, но и това попадение бе отменено, този път заради засада.

Левски е седми с 32 пункта, като с победата на Черно море събра 32 точки и излезе на шесто място за сметка на съперника си.

Вижте повече на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 1 година

Има ли някой да не му е ясно,защо Никито е на вратата?Аванти,аванти се чакат от татко Мукет.После честно играели!

18

Анонимен

преди 1 година

След един месец на меките терени в Дубай стъпиха на замръзнали терен и се подхлъзнаха.

17

Анонимен

преди 1 година

Левски е обесен преди 150 год не се е удавил.

fallback