Getty

Неузнаваема! Това е точната дума, с която може да определим последната поява на Мадона на официално събитие. След като тя се качи на сцената на „Грами“ с видимо променено лице, в интернет пространството се въртят какви ли не спекулации за нейните корекции. Те дадоха повод на пластични хирурзи да разкрият как така то е опънато и има блясък на 30-годишна жена.

Всички, коментиращи в социалните мрежи са единодушни – тя изглежда доста различно от годините, в които се е появявала по-често пред камерите. Явно Мадона е използвала няколкото години, прекарани в изолация и без участия, за да постигне една доста по-млада своя версия. Ала тя като че ли не се харесва на голяма част от нейните фенове.
 
На 64 без нито една бръчка – възможно ли е?
 
От прекомерни филъри и ботокс до операция на носа и лифтинг на лицето. Това са предположенията на известни естетици за това на какво се дължи новото лице на Мадона.
 
Според д-р Майкъл Хорн, сертифициран пластичен хирург от Чикаго, Илинойс, поп иконата е минала пак под ножа съвсем наскоро. Той е категоричен, че нейният лифтинг е очевиден, защото кожата ѝ е опъната и без нито една бръчка. Той предполага, че има и някои промени по носа.
 
„Тя се е подложила на лифтинг... Очите ѝ също изглеждат по-малки, вероятно поради издърпване по време на лифтинга“, обяснява той пред Daily Mail.
 
„Преди Мадона имаше естествен нос, който подхождаше на лицето ѝ. Изглежда, че е имала ринопластика, тъй като тази версия има заострен връх и изглежда твърде тясна“, обяснява още специалистът.
 
Ботоксът си личи по лицето на Мадона
 
Лекарят продължава, че липсата на мимически бръчки и минималното движение на лицето на звездата по време на официалната церемония, е поредното доказателство, че тя е използвала ботокс на няколко пъти, за да опъне различни части от кожата си.
 

Слагала ли е филъри: Хейли Бийбър отново позира с подозрително пухкави устни

Кайли Дженър призна, че няма филъри в устните

Дженифър Гарнър съветва феновете за филърите в лицето

„Това, което е най-забележимо и поразително, е драстичната промяна във формата на лицето на Мадона в по-V-образна структура“, добавя д-р Хорн.
 
С течение на времето, след добавянето на още и още ботокс, Мадона е заличила своята естествена костна структура.

Още за корекциите по лицето на Мадона и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase