IStockphoto
fallback

Любовта може би е най-объркващото, но и най-красиво чувство, което изпитваме в живота си. Но дали любовният ни живот е предопределен от звездите? Истината е, че не може да се каже само на базата на слънчевия ви знак и този на вашия партньор (или евентуален бъдещ партньор) дали двамата сте съвместими и дали ще създадете тази единствена по рода си връзка, която да ви осигури бъдеще, изпълнено с щастие и удовлетворение. Въпреки това, астрологията и хороскопите имат за цел да насочат всички зодиакални знаци към правилния път, а именно към откриването на истинската любов. Така че, ако си имате кандидат-гадже или сте обвързани отскоро, може би ще искате да разберете повече за това какво казват астролозите за зодиакалната съвместимост.

Има няколко вида съвместимост, базирани на зодиакалните знаци, а ето и кои са те:
 
1. Между съседни знаци
 
Първият тип съвместимост е между съседни зодии – Овен – Риби, Овен – Телец, Телец – Близнаци, Близнаци – Рак и т. н. Между хората от тези знаци обикновено има сериозни различия и връзката им често е почти невъзможна или поне много предизвикателна. При този тип двойки обикновено единият партньор винаги се опитва да доминира напълно над другия и така той смазва напълно личните интереси и потенциал на своя любим човек. В резултат на това вторият не се чувства удовлетворен и щастлив в тези отношения. Тук отношенията обикновено са пламенни, със силна сексуална енергия, но лесно преминават от любов към омраза.
 
2. Между знаци в секстил (през един знак)
 
Например Козирог с Риби или със Скорпион, Овен с Водолей или с Близнаци, Телец с Рак или с Риби и т. н.
 
Лесно и приятно ще ви бъде, ако имате връзка с човек, който е на две зодии разстояние от вас. Вашите знаци винаги са от съвместими „елементи“ (например ако половинката ви е воден знак, то вие сте земен знак, като и двата носят или „женска“ или „мъжка“ енергия), което е чудесно. Вероятно ще имате подобни ценности и нагласи относно политиката, отглеждането на деца, съпружеския живот, какви филми да гледате и т. н. Приятелството и комуникацията са отличителните белези на този аспект. По-скоро тук проблемът е поддържането на секси искрата жива, защото хората от тези знаци като че ли са по-подходящи за приятели.

3. Между огъня и въздуха, земята и водата
 
Комбинацията от огнени знаци (Овен, Лъв, Стрелец) с въздушни знаци (Близнаци, Везни и Водолей), които носят мъжка енергия, както и от земни знаци (Телец, Дева и Козирог) с водни знаци (Рак, Скорпион и Риби), които пък носят женска енергия, е една от най-успешните видове астрологична съвместимост според астролозите. Личностите от тези зодии, които се делят от три знака, се вдъхновяват взаимно, винаги се подкрепят, интересите и подходът им към житейските ситуации почти съвпадат. Проблемите възникват поради факта, че единият партньор често е по-доминиращ от другия.
Хороскопи 2023 – какво да очаквате тази седмица?

Какво е отношението на всяка зодия към флирта?

Как да накарате мъж Водолей да бъде обсебен от вас?
 

4. Между противоположни знаци
 
Това са знаците, които лежат един срещу друг на астрологичното колело: Овен – Везни, Телец – Скорпион, Близнаци – Стрелец, Рак – Козирог, Лъв – Водолей и Дева – Риби.
Още за съвместимостта между зодиите и други интересни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Петя

преди 1 година

2. Между знаци в секстил - Най-важния орган в секса е мозъкът.

4

Анонимен

преди 1 година

Да, желая ви приятни сънища. Днес малко по-рано.

3

Анонимен

преди 1 година

Освен едно наздраве, какво друго.

fallback