Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 4 бр. пилешки гърди, тънко нарязани, без кожа
  • 2 супени лъжици зехтин
  • сол и черен пипер на вкус
  • 2 супени лъжици червен пушен или сладък пипер
  • 2 супени лъжици сушен риган
  • 4-5 супени лъжици песто
  • 1 голям домат
  • 250 г настъргана моцарела или друго сирене

Приготвяне:

Месото се овкусява с подправките и се слага в тава с незалепващо покритие или може да сложите хартия за печене. След това намажете месото с пестото и подредете домата отгоре, който сте нарязали на колелца. Поръсете със зехтин и настърганото сирене. Печете в предварително загрята фурна на 100 градуса за около 25-30 минути или до готовност на месото.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Бонго Бонго

преди 1 година

Опитайте пилешки хапки увити в бекон с клечка на фурна, може и малка цяла гъбка

6

Бонго Бонго

преди 1 година

Първо благодаря за труда!Вероятно е вкусно, но без пилешката кожичка да се опече пилето е въпрос на вкус.

5

Асан

преди 1 година

Пилешки трътки с камамбер :)))

fallback