Снимка: Istock

Продукти:

  • 4 бр. пилешки гърди, тънко нарязани, без кожа
  • 2 супени лъжици зехтин
  • сол и черен пипер на вкус
  • 2 супени лъжици червен пушен или сладък пипер
  • 2 супени лъжици сушен риган
  • 4-5 супени лъжици песто
  • 1 голям домат
  • 250 г настъргана моцарела или друго сирене

Приготвяне:

Месото се овкусява с подправките и се слага в тава с незалепващо покритие или може да сложите хартия за печене. След това намажете месото с пестото и подредете домата отгоре, който сте нарязали на колелца. Поръсете със зехтин и настърганото сирене. Печете в предварително загрята фурна на 100 градуса за около 25-30 минути или до готовност на месото.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase