IStockphoto

Да бъдеш обсебен в определен аспект от живота е типично за повечето хора, а според експертите по астрология тези мании до голяма степен се определят от личностните характеристики на нашия зодиакален знак.

Разберете какви са най-честите обсесии на 12-те зодии:
 
Овен – новото
 
Овните се увличат по нови неща, поради което постоянно пазаруват и често развиват шопинг мания. Представителите на тази зодия могат да похарчат и последния си лев, само за да си купят нещо ново, към което пък може и бързо-бързо да изгубят интерес. Обикновено увлечението по новостите доминира през целия живот на Овните. Проблемът е, че те рядко ценят вещите си. Иначе хората от този знак са обсебени от откриването на нови неща. Те са смели и готови да поемат рискове, така че никога не им омръзва да се впускат в нови изпитания и да търсят нови изживявания в живота си.

Телец – парите
 
Телците са склонни да работят упорито, стига да печелят добре. Трупането на финанси често се превръща в мания за хората от тази зодия. За Телците е доста трудно да дават пари назаем на други хора. Те също така не обичат да правят скъпи подаръци, но се радват, когато на тях им даряват фини предмети. Като цяло Телците обичат да живеят луксозен живот и затова са обсебени от трупането на богатство – за да могат да си позволят да се разполагат на по-големи мащаби.

Близнаци – електрониката
 
Близнаците са склонни да харчат пари за технологични джаджи. Всякакви иновации в тази област се превръщат в мания за тази зодия. Хората от този знак са големи фенове на комуникационните устройства заради свободата, която им предоставят. Като цяло интелигентните Близнаци са любопитни към новите изобретения. Те са обсебени от това не само винаги да са оборудвани с най-новата електроника, но и да са наясно с това как работи тя.
 

Зодиите, които сами съсипват живота си

Пет зодии, чиито желания ще се сбъднат през първата половина на 2023 г.

Месечен хороскоп за януари – време е за ново начало

Рак – семейството
 
Ракът е зодията, която винаги е готова да се притече на помощ, стига това да не се отрази негативно на семейството ѝ. Раците смятат себе си за успешни само ако имат здраво и стабилно семейство. Това е основната им цел в живота и те никога не биха направили компромис с това. Раците се вманиачават и в това да се грижат и да глезят близките си, както и да разрешават техните проблеми.

Още от хороскопа и други новини от света на астрологията ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase