Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 1 буркан сос Arrabbiata за паста или друг без месо
  • 1 малка консерва боб
  • 8 яйца
  • 2-3 топки нарязано сирене бурата, моцарела,страчатела или настърган пармезан
  • черен пипер на вкус
  • няколко филии хубав хляб

Приготвяне:

В голям тиган изсипете соса. Добавете отцедения боб и разбъркайте. След това чукнете яйцата, покрийте тигана с капак и оставете така за около 3-5 минути. След това изключете котлона и добавете сиренето и черния пипер. Нарежете хляба на филии и ги подредете в чиния. Върху всяка сложете от тази невероятна комбинация от боб, сос, яйца и сирене. А може да сложите тигана върху дървена дъска на масата и да сервирате отделно хляба, за да може всеки да си топи в соса.

Още рецепти може да намерите в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 1 година

Рецептата е отдавна позната и добра. Само, че какъв да е бобът-зрял, или зелен. Разлика голяма.

15

Анонимен

преди 1 година

Някакви сирена, някаква маркова консерва домати, боб консерва, ама не пише каква марка, 5 лв за яйца, че и хляб ... Тигана в средата на масата ...Не сме толкоз изискани. Направо пържоли и зелена салата за цялото семейство.

14

ПорЦелан

преди 1 година

Слагате тигана на котлона, сгорещявате мазнина, пускате си яйцата вътре, очите сами падат.

fallback