Продукти:
- 1 буркан сос Arrabbiata за паста или друг без месо
- 1 малка консерва боб
- 8 яйца
- 2-3 топки нарязано сирене бурата, моцарела,страчатела или настърган пармезан
- черен пипер на вкус
- няколко филии хубав хляб
Приготвяне:
В голям тиган изсипете соса. Добавете отцедения боб и разбъркайте. След това чукнете яйцата, покрийте тигана с капак и оставете така за около 3-5 минути. След това изключете котлона и добавете сиренето и черния пипер. Нарежете хляба на филии и ги подредете в чиния. Върху всяка сложете от тази невероятна комбинация от боб, сос, яйца и сирене. А може да сложите тигана върху дървена дъска на масата и да сервирате отделно хляба, за да може всеки да си топи в соса.
Още рецепти може да намерите в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
16
Анонимен
преди 1 годинаРецептата е отдавна позната и добра. Само, че какъв да е бобът-зрял, или зелен. Разлика голяма.
15
Анонимен
преди 1 годинаНякакви сирена, някаква маркова консерва домати, боб консерва, ама не пише каква марка, 5 лв за яйца, че и хляб ... Тигана в средата на масата ...Не сме толкоз изискани. Направо пържоли и зелена салата за цялото семейство.
14
ПорЦелан
преди 1 годинаСлагате тигана на котлона, сгорещявате мазнина, пускате си яйцата вътре, очите сами падат.