IStockphoto

Ботуши или боти/кубинки предпочитате да носите в тази част от годината? С топлото доскоро време всички ние все още обувахме удобните маратонки, но рано или късно ще падне сняг, за да извадим истинските зимни обувки. С настъпването на новата 2023 година може да разгледаме някои стилове, които ще властват и да се отправим към магазините за покупки.

Ако търсите ботуши, които да носите на работа или ви трябва нещо за по-голям студ, то със сигурност трябва да разгледате актуалните модели. Те могат да бъдат страхотно допълнение към вашия гардероб, стига да знаете с какво да ги съчетаете.
 
Модни експерти посочват, че хората са доста креативни по отношение на това какво носят. Според стилиста Аманда Варгус, през 2023 г. все повече ще поемат риск със своите избори за дрехи и обувки. Ако не сте сигурни как да включите определена тенденция в гардероба си, стилистът на знаменитостите Дани Мишел съветва да „я приложите към вашия личен стил“ и да прецените дали ще отива на нещата, които носите най-често.
 

Зимна мода – с какво да носите ботуши под коляното

Ботуши тип апрески – най-удобните обувки за зимата!

Зимна мода: 6 начина да включите високите ботуши в ежедневието си

Ботуши и боти 2023 – ето на кои модели да заложите:
 
Платформи
 
Ако обичате високи токчета, но не сте толкова уверени да носите чифт обувки на тънък ток, просто си вземете тяхната по-удобна алтернатива. Ботушите на платформа се завръщат през 2023 г. Освен това са една от най-горещите тенденции за всички видове обувки. „Обувката на платформа добавя малко забавление и предимство към всеки стил“, казва пред InStyle стилистът на знаменитости Дженифър Удечукву. И добавя, че те са много по-комфортни за зимата.

Още за актуалните обувки за зимата идруги модни тенденции ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase