IStockphoto
fallback

Всяка година започва с нови предполагаеми тенденции в модата и красотата. Експертите в тези области се подготвят още от втората половина на предходната година, за да предложат своите виждания още през януари. Така всички ние, които търсим вдъхновение за следващата си визия, имаме огромен избор от предложения, които могат да ни помогнат при следващото ходене по магазините или в салона за красота.

През 2022 година видяхме множество различни тенденции в маникюрите, стартирани както от професионалисти, така и от известни личности. На хоризонта се появиха т. нар. „глазирани нокти“ благодарение на Хейли Бийбър, която ги избра за миналогодишната Met Gala. След това видяхме няколко вариации на дизайна, включително и хромирани нокти. Стъкленият ефект и комиксовите маникюри също бяха на мода, популяризирани от звезди като Дженифър Лопес и Селена Гомес.
 
Спокойно можем да кажем, че 2022 година беше добра година за маникюра, като почти всеки нов дизайн се превръщаше в тенденция за няколко дни или седмици. Постепенно маникюристите се превърнаха в инфлуенсъри, давайки съвети за постигането на различни ефекти у дома. Но какво ли ни предстои през 2023 година? От стилове с ниска поддръжка до аксесоари върху ноктите, през следващите месеци ще видим пет тенденции, в които може да намерите за всекиго по нещо.
 
Маникюр за 2023 – пет тенденции за годината
 
1. Лек хром
 
Хромът не означава автоматично блестящи нокти. Според маникюристката Хариет Уестморланд, хромът през 2023 година няма да бъде такъв, какъвто го познаваме, посочвайки че ще има голяма еволюция в нюанса. Тя решава да използва хром върху непрозрачни и прозрачни основни цветове, като по този начин ще придаде на нокътя лъскав и здрав вид.
 
Също така може да видите непрозрачен дизайн с хромиран връх, което е нов поглед върху лятната тенденция за остъклени нокти, вдъхновена от блестящия маникюр на Хейли Бийбър. Опитайте млечен нюанс, покрит с хром за лъскаво, остъклено покритие.

Зимен маникюр – пробвайте техниката розов руж

Маникюр за 2023 – двойното френско омбре е задължително

2. Изчистени нокти
 
Тенденцията за изглеждаща здрава коса беше водеща след изолацията и сега ноктите следват този пример. През 2023 година очаквайте да видите минимални дизайни в маникюра, които акцентират върху здравите, недокоснати и изчистени до съвършенство нокти. Розовите нюанси, които много приличат на естествения цвят на нокътя, ще бъдат на мода и са перфектни за всички, които искат да прикрият всякакви несъвършенства, но нямат време често да ходят до салона и да поддържат маникюра си.
 

 

Още идеи за нов маникюри и други съвети за красота ще откриете в Tailoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Мъжки маникюр 2023

преди 1 година

Новият маникюр за мъже! Хигиеничен маникюр VS Фешън маникюр? [Видео] : https://mgergov/toraefimerida/manikyur-za-mazhe

fallback