IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Представяме ви  Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
 
Още в първите няколко дни от седмицата, а съответно и от годината е много вероятно да се появят приятели от миналото. Ще си спомните чудесните моменти заедно, ще се позабавлявате, а отделно от това с тяхна помощ ще напреднете с реализацията на някои професионални проекти. Най-добри резултати ще постигнат онези от вас, чийто бизнес се развива основно извън страната. Разногласията с близките, до колкото ги има, ще са по-скоро плод на емоционални изблици, отколкото на реални затруднения. Въздържайте се от остри критики и забележки.
 
Телец
 
Ако не сте пътували по празничните дни, то през седмицата може и да си го наваксате. Пътуванията преобладаващо ще са служебни, но това съвсем не значи, че ще са безинтересни. Напротив, не само ще има преживявания, но не е изключено и да са любовни. Случайно да срещнете личност, с която преди време се имали силно емоционална връзка. А дали да я подновите или не, ще трябва да прецените без чужда помощ. Не прекалявайте с инициативата на работното място. Няма да направите нищо повече от онова, което предварително сте си набелязали, сочи вашият нов хороскоп. 
 
Близнаци
 
Постарайте се да довършите започнатите проекти до края на седмицата, ако разбира се, не са за дългосрочно изпълнение. Не разчитайте на финансова подкрепа от партньорите си. Не само няма да я получите, но въпросът сам по себе си може да причини сериозни спорове. Наблюдавайте и анализирайте поведението на близките си. Някой от тях без никакво смущение ще се опита да ви манипулира.

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

Годишен хороскоп – стартираме 2023-а с 3 ретроградни планети

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

Рак
 
Ако се опитат да ви възложат допълнителни задачи, не ги отхвърляйте, съветва Петя Георгиева във вашия хороскоп. Те ще са своеобразна възможност да покажете на какво сте способни. Стари познати, които преди време са ви подвели, може да се опитат да направят същото. Проявете предпазливост и ги поставете на място. Преди да направите или изречете каквото и да било, наблюдавайте внимателно събитията. Част от тях ще са буквално де-жа-вю.
 
Още от седмичния хороскоп и други любопитни новини зая зодии четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase