IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – в месечния хороскоп.

Какво ще ви донесе месец януари?

Предлагаме ви хороскоп за първия месец от 2023 г. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще даде отговор на този въпрос.

Овен

През първите дни на месеца може да ви се стори, че събитията се развиват твърде бавно. Всъщност не е така. Наблюдавайки обстановката, ще можете да си създадете ясна представа за вътрешния смисъл на случващото се, да прецените обективно как да се приспособите, за да се улесните. Съобразявайте се не само със собствените си интереси, но и с тези на партньорите и бъдете готови за някои отстъпки, за да си осигурите съдействието им. Може да звучи странно, но и от противоречията или затрудненията ще има полза. Когато обстоятелствата възпрепятстват изпълнението на практическите ви задължения, всъщност ще успеете да уточните причините, влошаващи част от отношенията ви. Установите ли ги, за отстраняването им ще са ви необходими само конструктивен подход и добро желание.

Телец

Почти непрекъснато ще можете да работите самостоятелно и да проявите пълноценно индивидуалността си. Допълнителните източници на приходи ще са свързани предимно с екипни и краткотрайни дейности. След навлизането на Венера, вашата управителка, в знака на Водолея, ще преодолеете някои ограничения, пречещи за реализацията на дългосрочните ви инициативи. Начален тласък ще получат дейности, свързани с нормативната уредба, юрисдикцията, обучението и комуникацията със задграничните партньори. Ще можете кристално ясно да формулирате замислите си, да си дадете сметка за перспективното им развитие, както и да прецените личните си възможности от различни гледни точки. Ще оцените значението на факти, които до момента не са ви направили впечатление.

Близнаци

Ще се натъквате на задръжки, които ще ви принуждават да намалявате темпото на работа, независимо от желанието ви. Предполагаемо ще са свързани със Сложните решения, с липсата на синхрон между „искам“ и „мога“, омагьосан кръг, в който на моменти ще попадате, водени от прекалено оптимистичните си очаквания. Усещайки обаче, че движейки се към целта си се налага да „търкаляте сизифов камък“, е много вероятно да ви изпълни силна тревога и несигурност на подсъзнателно ниво. Окуражаващата мисъл в такива моменти е, че не сте сами. Имате приятели, на които можете да разчитате безусловно в трудни моменти, ако не за друго, то поне, за да споделите съмненията си и да получите допълнително (при това доста по-обективно от вашето) мнение. След като подредите мислите, ще можете да подредите и плановете си, а силите ви ще са достатъчни, за да се противопоставите на предизвикателствата.

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

Годишен хороскоп – стартираме 2023-а с 3 ретроградни планети

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

Рак

Една от сферите, в която ще постигнете устойчив баланс са личните взаимоотношения. Каквито и задачи да сте набелязали, ще можете да си създадете ясна концепция за изпълнението им и обективно да прецените на кого и кога можете да разчитате. Окуражаващо е, че всички, към които се допитвате, с готовност ще ви оказват съдействие и то по начин, който няма да ви кара да се чувствате зависими. Във ваш интерес е да приспособявате замислите си към обективната обстановка. Ще има условия, подходящи за публични изяви, други, подходящи за служебни или лични пътувания, трети, предразполагащи към участие в екипни дейности. С малко наблюдателност и възприемчивост към промените ще създадете устойчив фундамент за осъществяване на перспективните си намерения. 

Още за детокса на кожата и други бюти съвети ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase