Певицата Нели Петкова ни потапя в духа на коледните и новогодишни празници с новата си песен - "Пожелавам си".

"Песента се роди през август. Дойде ми музикалната идеята, постоя около два месеца в телефона ми. Когато застудя реших, че е време да я довършим. Коледа почти дойде и трябваше по най-бързия начин да се случи всичко, текста го написаха за една нощ. Всичко се случи за една седмица. Трудно е да създадеш коледна песен", сподели тя в студиото на "България сутрин".

Видеоклипът е заснет в любим на певицата столичен клуб.

Нели Петкова пожелава здраве за себе си и всички свои близки, повече усмивки и позитивни емоции. Тя подчерта, че трябва да ценим всеки момент. И си пожела здрава, мирна и благодатна 2023 г.

"В личен план изпращам добра година. Имах много концерти и приятни емоции. Посланието на тази песен е, че не са важни подаръците под елхата, когато близките ги няма. Трябва да ценим най-важните хора за нас", подчерта певицата пред Bulgaria ON AIR.

За началотo на следващата година вече е почти готова с новата песен, която ще представи. Видеото е заснето в Истанбул и у нас, а песента ще бъде на английски език.

Нели Петкова призна, че често се съмнява дали идеите за песни са добри и дали те ще се харесат. Вдъхновява се от позитивни неща и ѝ се пее за любов. Казва, че любовта е това, което ни движи, а музиката само облича.

Гледайте целия разговор във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase