IStockphoto

Темата на тазгодишните зимни модни тенденции е "очаквайте неочакваното". Въпреки че, разбира се, все още търсим да останем стоплени, ние също така искаме да направим и впечатление. Практичната мода не трябва да е скучна, особено що се отнася до аксесоарите. Те са тези, които завършват външния вид и винаги трябва да бъдат в точния размер, цвят и подходящи за облеклото, което носите. Силно вярваме в това, особено що се отнася до зимните тоалети, тъй като се стремим както да добавим топлина към тялото, така и да покажем артикули извън нашите големи, удобни палта. 

Независимо дали става дума за тенденции от минали десетилетия, които се завръщат към живота, или за по-нова мода, топ модните акесоари тази зима далеч не са скучни и банални. През Седмицата на модата в Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано имаше огромен избор за предстоящия сезон, така че нямаме извинение да разчитаме на старите си неща. За да освободите място обаче ще трябва да се сбогувате с някои от миналогодишните си аксесоари. 
 
Зимна мода - аксесоарите, които трябва да изхвърлите:
 
1. Заменете ниските ботуши с високи
 
Ботушите до глезена, наречени още боти, никога няма да излязат от мода, но тази зима на преден план излизат по-големите им сестри, а именно моделите с височина до коляното. Популярни сред конните ездачи, те все повече навлизат и в модния отдел, като се предлагат в различен цвят и изработка. Може да ги видите в класическата кожа или пък да се разнообразите с велур или дори пластмаса. 
 
Високите до коляното ботуши са това, от което краката и визията ви се нуждаят този сезон. Те изглеждат страхотно с по-дебелите дрехи, включително пуловери, палта и дори суичъри. Най-хубавото е обаче че може да ги комбинирате и с официална рокля, като си осигурите повече топлина чрез красив чорапогащник, който е в цвета на роклята. 

Празнични тоалети – рокля с холографски ефект

Зимна и есенна мода: Как да включим любимото поло в ежедневието си

Модни съвети: 6 трика да изглеждате шик и в студеното време

2. Бели, а не черни чанти
 
Често ни съветват да не носим бяло през есента и зимата, защото лесно се цапа от локви, дъжд и какво ли още не. Преди време цветът беше запазен изцяло за лятото, когато е сухо и безопасно, но сега всичко се променя. 
 
Белите чанти са чудесни за зимата, като подхождат на всичко, точно както черните модели. Тук обаче по-светлият цвят добавя малък елемент на изненада към зимния ви външен вид, което със сигурност ще привлече вниманието на околните. 

Още за зимните аксесоари и други модни тенденции откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase