IStockphoto

Всяка година преминаваме през един и същи проблем - внимателно планираме покупките на подаръци, опаковаме ги навреме, избираме правилните тоалети за семейната вечеря и партито с приятели, гримът ни също е обмислен добре, но забравяме за една важна подробност, а именно прическата. Тя от ключово значение за цялостната визия, защото с един замах може да провали или да подобри всичко. 

В последните минути рядко можем да направим нещо сложно и често се задоляваме с прическа, която правим в ежедневието си, но със сигурност не е подходяща за празника. В този момент си мечтаем за лесни и елегантни стилове, които да бъдат хем различни от останалите, които носим през годината, хем да се оформят за минути. 
 
Тази година превръщаме в приоритет готовността във всяка една категория, включително и прическата. Познавайки се, знам, че най-вероятно отново ще оставя само няколко свободни минути за оформянето на косата, затова помислих за лесни и бързи стилове, които да ми бъдат от полза. За да не кажете, че съм лош човек, ще ги споделя с вас, за да може и вие, ако сте като мен и закъснявате за партито всяка година, да бъдте напълно готови и още по-ослепителни. 
 
Празнични прически - няколко лесни стила за Коледа и Нова година:
 
1. Красив кок с пера
 
Тук ще ви трябват изкуствени пера и няколко фиби, които да скриете в косата си. Този супер лесен нисък кок има модерен блясък и привкус чрез добавянето на белите детайли. Всичко, което трябва да направите, е да вземете кичур пера, да го закрепите и да го завъртите около косата си, докато завивате кока.

Колоездене за косата – решението за здрави и красиви кичури

Грижа за косата: Как температурата влияе на здравето ѝ?

Прически за есента и зимата: 90-те се завръщат, бейби!

2. Опашка с панделка
 
Бъдете истинският подарък за Коледа и Нова година с тази красива и лесна прическа, която става още по-интересна с добавянето на сатенена панделка. Не забравяйте, че тя се поставя върху ластика, с който сте прибрали само част от косата си, създавайки ефекта на полувдигната прическа. 

Още празнични прически и други бюти трикове ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase