IStockphoto

 Както се пее в една от популярните празнични песни, „Започва да изглежда като Коледа“.

 
Всяка година знаем, че на мода са еленчетата, захарните бастуни, Дядо Коледа, елфите и какво ли още не, които се рисуват по ноктите. Но ако сте човек, който обича минималистичния и не чак толкова детски дизайн, тази статия е за вас. Колкото и да харесваме изразените коледни ноктопластики, понякога имаме нужда да намалим малко рисунките, но все още да привличаме внимание към ноктите си.
 
Благодарение на социалните мрежи, имаме изобилие от предложения за елегантни и красиви маникюри, които нямат нищо общо с класическите дизайни. Хубавото им е, че могат да се носят дори и след Нова година, така ще ви спестяваме малко време от следващото посещение в салона.

Коледен маникюр – ето няколко красиви и елегантни идеи: 
 
1. Звезден блясък 
 
Зеленото е един от задължителните цветове за коледните и новогодишните празници, но тази година ви предлагаме той да не бъде под формата на елхи или клонки. Вместо това го използвайте като плътна основа, а по-тъмният цвят дори е за предпочитане. Върху него, с помощта на фина четка, нарисувайте лъчи на звезди, а в средата им поставете златен център. Може да го направите както с обикновен лак, така и със златно бижу, което да залепите към нокътя.
Маникюр за есента и зимата: 7 идеи за стилето нокти

Зимен маникюр в бебешкорозово – 5 идеи, които да пробвате

Зимен маникюр – 5 нежни идеи, които ще ви вдъхновят

2. Златна нишка
 
Този маникюр доказва, че златото може да бъде елегантно и подходящо не само за Коледа, но и много след това. Вместо да лакирате целия си нокът в цвета, ви препоръчваме да останете с неутрална основа, върху която да нарисувате линия от златен блясък, която няма нужда да бъде в перфектна форма. След това, ако желаете, може да поставите няколко звезди, за да може нокътят ви да изглежда като истинска звездна нощна картина.

 
 

 

Още идеи за коледен маникюр и други бюти съвети ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase