IStockphoto

Остава съвсем малко време до най-хубавия празник в годината. Коледа чука на вратата и ни подканя да бъдем малко по-експедитивни в опаковането на подаръци, украсяването на елхата и приготвянето на вкусни и красиви коледни сладки. С всичко това обаче трябва да помислим и за външния си вид.

 
Тоалетите за празника са едно от нещата, които лесно избираме, но маникюрът вече е съвсем друга история. Всяка година имаме милиони предложения, които, вместо да ни улесняват, ни затрудняват все повече. Не знаем какво да направим – да заложим на класиката или да изпробваме нещо ново. Да се опитаме сами да си създадем дизайн или да се доверим на професионалист?
 
Ако искате да се превъплътите в маникюрист, ние имаме няколко предложения за вас. Коледните маникюри са едно от най-забавните действия през празничния сезон, създавайки още повече позитивно настроение. Хубавото на тези дизайни е, че можете да си ги направите съвсем сами в уюта на дома.

Коледен маникюр – ето няколко дизайна, които да направите у дома: 
 
1. Сребърен френски
 
Нека започнем с нещо класическо и лесно. Френският маникюр винаги е на мода, а добавянето на сребърни детайли го превръща в напълно подходящ както за Коледа, така и за Нова година.
 
За да го създадете, трябва да започнете с прозрачен основен лак. След това можете да направите своя френски маникюр с искрящ сребрист лак за нокти. Може да използвате самозалепваща се лента, с която да отделите върха от останалия нокът, за да не изцапате основата. Ако вярвате в стабилността на ръката си, можете да лакирате върха без помощни средства.
 
Гланцови нокти – новият задължителен маникюр за зимата

Зимен маникюр – какви цветове лакове са актуални?

Бюти съвети: Има седем вида маникюр, но как да изберете правилния?
 
2. Пастелни снежинки
 
За сладък празничен външен вид, опитайте този пастелен маникюр със снежинки. Започнете със слой полупрозрачен или бял лак и го оставете да изсъхне. Изберете три непрозрачни пастелни лака и един бял, които ще използвате за вашите снежинки.

Още идеи за маникюр и други бюти съвети ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase