Getty
fallback

За да се забавляват, майтапчиите обичат да правят различни номера и шеги на нищо неподозиращите си близки и познати. Но те невинаги осъзнават, че шегите им могат да наранят чувствата на другите. Някои личности се държат като клоуни или тийнейджъри, други пък не пропускат възможност да се пошегуват с другите саркастично, уж за забавление, но понякога коментарите им звучат злобно... Въпреки това някои от закачките на тези хора наистина не са злонамерени, а просто са необмислени и нетактични. Този тип закачки вместо да разведрят обстановката обикновено скапват настроението, а човекът който ги е направил се чуди къде е сгрешил.

А ето и кои звездни знаци са склонни да се шегуват с другите без мярка:

Дева
 
Девите често са много забавни, обикновено обичат да разказват вицове и да карат другите да се смеят. Те са от типа хора, които обичат да дразнят близките, приятелите и колегите си, като се възползват от всяка възможност за това, но понякога поведението им се възприема по-скоро като тормоз, а не като опит за шега. Любовта на Девите към критиката ги кара понякога да се майтапят с недостатъците на другите. Девите са перфекционисти и имат таланта да планират сложни шеги и номера, които обаче понякога са направо жестоки. По-добре ги приемете такива, каквито са – не им се връзвайте и не им се обиждайте.
 
Близнаци
 
Чувството за хумор на Телеца е възхитително и обикновено е харесвано от другите. Телците са дръзки, забавни и умни. Проблемът е, че те понякога не усещат, че шегите им преминават добрия тон и могат да наранят нечии чувства. Телците обичат да се шегуват с приятелите си, тъй като обичат да бъдат желана и търсена компания, но понякога става точно обратното – заради хапливия си език стават нежелани. Освен това те често иронизират познатите си или ги взимат на подбив, което невинаги се възприема добре.
 
Зодиите, които най-често стават за резил

Хороскоп за декември – какво да очаква всяка зодия?

Китайски хороскоп 2023: Какво да очаква всеки знак? (1 част)

Рак
 
Не можем да пропуснем забавните хора от зодия Рак, когато става въпрос за правене на оригинални шеги. 
 
Останалата част от хороскопа и друга любопитна информация от света на астрологията ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback