Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 200 г пушена сьомга
  • 2 с.л. каперси
  • 1 шепа рукола
  • зехтин и пресен лимонов сок на вкус
  • пармезан на вкус

Приготвяне:

В купа комбинирайте рибата, каперсите, лимоновия сок и зехтина. Разбъркайте добре. Подредете в чиния или върху хубав хляб, фокача и за финал поръсете с фино нарязан пармезан.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Тъй, тъй

преди 1 година

Хората нямат ястие, предлагат ни предястие. От сьомга!! Съвсем сте загубили мяра, кретении скапании

1

Анонимен

преди 1 година

Много обичам риба, но за изведнъж след 40 години не ми се хапва даже. Не че съм прекалявал с нея, напротив...на седмицата веднъж съм ял и сега само спомена за вкуса й ме меко казано отвращава. А, бих хапнал калкан само. Най-вкусната риба за мен.

fallback