Продукти:
- 200 г пушена сьомга
- 2 с.л. каперси
- 1 шепа рукола
- зехтин и пресен лимонов сок на вкус
- пармезан на вкус
Приготвяне:
В купа комбинирайте рибата, каперсите, лимоновия сок и зехтина. Разбъркайте добре. Подредете в чиния или върху хубав хляб, фокача и за финал поръсете с фино нарязан пармезан.
Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
Тъй, тъй
преди 1 годинаХората нямат ястие, предлагат ни предястие. От сьомга!! Съвсем сте загубили мяра, кретении скапании
1
Анонимен
преди 1 годинаМного обичам риба, но за изведнъж след 40 години не ми се хапва даже. Не че съм прекалявал с нея, напротив...на седмицата веднъж съм ял и сега само спомена за вкуса й ме меко казано отвращава. А, бих хапнал калкан само. Най-вкусната риба за мен.