IStockphoto

Всяка зима е трудно да изберем какво бижу да сложим, щом излезем навън навлечени. Пуловер, поло, шал, шапка... Трудно е да преценим как да ги съчетаем с любимите аксесоари. Но това не е причина да ги държим прибрани през целия сезон.

Макар някои обеци да са по-обемни и лесно да се закачат за плетените шапка и шал, има други, с които да ги заменим. От друга страна може да подберете някое по-масивно колие или синджир за врата. Въобще, стига да имаме желание, ще измислим по-сполучливи комбинации.
 
Най-общо казано, тънките верижки не стават за студената зима. Те лесно могат да се скъсат и да паднат без да забележим. Обеци с винт също не са добра идея. Все пак, закачвайки се за дрехите, може да наранят ушите. Затова е добре да се ориентираме към по-подходящи за облеклото неща, с които да подобрим нашата визия.

Какви бижута може да носим за зима 2022?
 
Дизайнерска брошка
 
Много от аксесоарите, носени от нашите баби и майки, отново са на мода. Да вземем например брошките, които може да украсят нашия пуловер, палтото или пък шала. Ако търсите акцент към вашата визия, то една такава в златно или сребърно покритие – с камъни или без, е чудесен избор.
 
Бижута: 5 тенденции за тази есен

„Постоянни“ бижута – нова тенденция при аксесоарите
 
Дебела верижка 
 
За зима 2022 е много актуално да сложим топ, блузка или поло в тъмен цвят, като добавим на врата златна верига. Тя може да е с най-различна плетка, която не остава незабелязана.
 
Много дизайнери разкриват, че когато носим по-обемисти дрехи, няма да сгрешим, добавяйки масивна верига. Тя не само придава блясък, но и предотвратява заплитането, което може да се случи при синджира с дребни висулки.

Още за актуалните бижута и други теденции ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase