IStockphoto

Ако попаднете на китайски хороскоп в интернет, ще установите, че 2023-а е годината на Водния заек. Тя ще настъпи по-късно от нашата – на 22 януари. Може би не знаете, но животното определя дванадесетте месеца веднъж на 60 години и според китайците е важно събитие в тяхната астрология.

 
Последните години на заека са били 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 и 2011. Ако сте родени в една от тях, то вашият знак според китайския зодиак е Заек, който е четвърти по ред в него. Животното символизира мир, просперитет и сила, която мнозина мечтаят да притежават.
 
Лунната нова година започва с първото новолуние след зимното слънцестоене и завършва на 9 февруари 2024 г. Тогава ще преминем в годината на Дракона.

Какви черти притежават хората, родени под знака?
 
Според китайския хороскоп, Водният заек е сръчен, мил и търпелив, той има способността да бяга от реалността, но държи на верността. Мъжете от този знак са учтиви и се справят с всяко предизвикателство. Те са много упорити и могат да намерят решение на всеки проблем. От своя страна жените са скромни и притежават голямо сърце, заради което се раздават за другите.
 
Родените като Воден заек са късметлии по отношение на парите и се разбират с хората от зодия Дракон, Маймуна и Вол. Те не могат да понасят арогантността на Петела или истеричните пристъпи на Тигъра.
Tрите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

Каква кола да си купите, според вашата зодия?

Кога сте длъжни да се влюбите въз основа на вашата зодия?
 
Китайски хороскоп – какво да очакваме от годината на Водния заек?
 
Според астролозите 2023 г. ще бъде изпълнена с енергия, промени и множество възможности. С настъпването на китайската нова година хороскопът на всяка зодия ще се промени. Някои ще сложат край на нещастието и ще получат така чакания късмет. Ала други могат да срещнат редица трудности.
 
Какво още ще донесе Водният заек през 2023-а, ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase