IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Ето и седмичен хороскоп за периода 14 – 20 ноември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Неволно и без да ви забележат може да чуете разговор, в който ви обсъждат не съвсем ласкаво. Не бързайте да реагирате, за да не ви въвлекат в умишлено създадена интрига. В процеса на изпълнение на обичайните си задължения ще попаднете на полезна информация, която не сте търсили умишлено. Тя ще промени гледната ви точка за някои обективни факти и ще ви подскаже как да се възползвате от тях. Осигурете си малко лично време, в което ще можете да проанализирате направеното до момента, да направите съответните заключения и да формулирате следващите цели.

Телец
 
Опитайте се да преодолеете страховете си, да забравите неуспехите от миналото и да разчупите рутината. Създаването на нов контакт или възстановяване на отдавна прекъсната връзка със стар приятел, колега ще създаде предпоставки за завършване на определен цикъл от дейности и оформяне началото на нови. Неприятностите или разногласията ще са с по-възрастен, по-опитен или намиращ се на по-високо ниво в йерархията човек. Овладейте емоциите и не си изпускайте нервите. Успеете ли да го направите, съвсем скоро ще получите одобрение и подкрепа за осъществяване на замислите си.
 
Близнаци
 
Контактите ще са интензивни. Част от срещите ще са непредвидени, но пък с тенденция за създаване на дълготрайно делово сътрудничество. Постарайте се в процеса на работа да усвоявате нови знания или поне да освежавате и надграждате вече придобитите. Набавената в този период допълнителна информация съвсем скоро ще ви помогне да подобрите материалното си състояние. Непредвидени фактори ще предизвикат промени, засягащи личните ви отношения.

Рак
 
Разпределете силите и ресурсите си така, че да можете да действате с равномерно темпо. Постарайте се да си създадете спокойна атмосфера, не се замесвайте с спорове и разправии, източник на отрицателни емоции и раздразнителност. Бъдете особено внимателни по време на пътуване, още повече ако попаднете на трафик или аварийна ситуация на пътя. Освободете се от факторите, пречещи на напредъка ви. Източник на напрежение ще бъдат личните и семейни отношения. Въздържайте се от импулсивни решения с непредвидими последствия, сочи новият хороскоп за зодията. 
Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

Зодии и коли: Какъв шофьор сте според астрологичния ви знак?

Кога сте длъжни да се влюбите въз основа на вашата зодия?
 
Лъв
 
Период на завършек, набиране на инерция, обмисляне на следващия старт. Няма да ви навреди, ако проявите инициатива, стига да го направите обмислено, самокритично, проницателно. Съобразявайте изказванията с характера на събеседниците си. Не е във ваш интерес да навлизате в територията на влиятелни личности, от чиято подкрепа в някакъв момент ще имате нужда. Започвайте всеки един от дните си с ясен график и го следвайте точно до колкото е възможно. Хаотичните действия са предпоставка за материални загуби. Добре обмислените пък, ще ви позволят да създадете устойчив фундамент за дългосрочните си намерения и едновременно с това да елиминирате от ежедневието си хората, с които отдавна не общувате пълноценно.

Още от хороскопа и други астрологични новини четете в Tialoto.bg 

 

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 2 месеца

Глупости.