Снимка: Getty
fallback

Дългото чакане за феновете на Риана приключи, независимо дали говорим за музика или мода.

Изпълнителката бе част от премиерата на новия „Черната пантера: Уаканда завинаги“ в Лос Анджелис, където се появи с партньора си A$AP Rocky. Това бе първа публична изява за семейството след раждането на сина им през лятото. Засега двамата крият подробности за момченцето, като все още не са споделили снимки в социалните мрежи, нито разкриват името му.

И докато чакаме да научим повече за първородното дете на Риана, ще трябва да се задоволим с нещо също толкова приятно – тя на червения килим и новата ѝ музика. Точно така, барбадоската красавица най-накрая пусна песен от шест години насам, която е част от „Черната пантера: Уаканда завинаги“. Сингълът дойде като огромна изненада за феновете на Рири, която до този момент не беше споменала за създаването на Lift Me Up.

Отново на сцената: Риана ще пее на Супербоул

Риана трогна служители в ресторант, отсервира и почисти сама


За червения килим в Ел Ей, Риана облече маслиненозелена дълга рокля на Rick Owens без презрамки и сини ивици, която комбинира с дълги бежови ръкавици и отворени сандали на ток с остър връх. До нея A$AP Rocky допълни приятелката си с неутрална гама дрехи, комбинирайки овърсайз яке с панталони и черна блуза.

Цялата статия можете да прочетете Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback