IStockphoto

Някои са готови да пожертват собствената си гордост, за да се опитат да поддържат връзка с любимия човек, който е съгрешил. Готови са да дадат втори шанс. Но това не се отнася за четири зодии – те никога няма да простят предателство, ще ви изгонят веднъж завинаги. 

Кои са тези зодии?
 
Телец
 
Първият знак, който определено няма да ви прости предателството, е Телецът. Освен факта, че представителите на тази зодия имат голямо чувство за собственост, също така е трудно да спечелите доверието им. И ако Телецът вече ви се е доверил, тогава той напълно ще отвори сърцето и душата си, ще сподели всичко, което има. Искреността и любовта на този знак нямат граници.
 
А в замяна не очакват нищо друго освен преданост, любов и разбиране. Най-малката лъжа и предателство Телците могат да надушат на километър разстояние, благодарение на интуицията си. Веднъж прекрачиш ли границата на доверието, никога не можеш да се върнеш назад.
 
Единствената причина, поради която представителите на тази зодия изхвърлят хората от живота си, е предателството. Никакви молби за прошка няма да променят мнението им.
 
Е, не забравяйте отмъщението. Всеки, който е виждал разярен бик, разбира приблизително на какво е способен Телецът. От симпатични добродушни хора, те за секунда се превръщат в огнедишащи дракони, изгарящи всичко по пътя си. Но Телецът знае как да отмъщава. Малките мръсни трикове не са за тях. Те ще планират всичко така, че един ден да разберете колко грешна стъпка сте направили.
 
Скорпион
 
Да изневериш на Скорпион е като да подпишеш собствената си смъртна присъда. Отмъстителността на представителите на тази зодия няма граници. Изискано морално насилие, безпощадност, интриги, капани – всичко това Скорпионите просто обожават.
 
И ако вие сами сте го поискали – добре дошли на пътя на оцеляването. Скорпионите по принцип не прощават на никого нищо. Мислят категорично и няма да навлизат в подробности. За тях има или свои, или чужди. След като се осмелите да изневерите, вие естествено летите към черния списък.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase