Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

19-годишната Виктория, която загина по-рано днес в столицата, е била блъсната на пешеходна пътека. Това заяви на брифинг заместник-градският прокурор на София Иво Илиев.

Няма видими следи от спирачен път. Назначени са експертизи, ще бъдат разпитвани и свидетелите.

Oще по темата

Ще бъдат иззети и записите от близките видеокамери.

"По първоначална информация инцидентът става на пешеходната пътека. Момичето е влачено от камиона около 20 метра, а след това возилото се удря в спирката. Ограничението в участъка е от 30 км/ч. Като се има предвид къде е камионът, къде е тялото на момичето и къде е бил ударът - смятам, че скоростта е била висока", добави той.

По първоначални данни 53-годишният водач има предишни дребни нарушения на Закона за движение по пътищата.

"След катастрофата шофьорът е дезиориентиран, най-вероятно в резултат на комоцио, което е получил", коментира д-р Валентин Димитров, директор на болница "Пирогов".

Отрицателни са тестовете му за алкохол и наркотици. По-късно се очакват резултатите от кръвните тестове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

161

Убиват с Еко стикери

преди 1 година

За първи път подобен опит за убииство е засечен края на януари 2001.. Водач на ЛАтвия обемно зомбиран ударя зверски Москвич АЛеко Водача вижда перфектно МОсквича,Ускорява до жесток сблъсък.. Данните са за обемем Убин зомбиращ контрол през холограммни оръжия инсталирани в лични документи вкл свидетелство за управление и лична карта..В Случая има ДМК през ЕКО СТИКЕР..ДА се разпита водача .. Ако е сниман след катастрофата трябва да се виждат следи от проникващо облъчване в главата от еко стикери .

160

Убиват с холограми

преди 1 година

ДА се провери камиона.. ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНието на водача ЛЕПЕНКИ ВКЛ НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ДИГИТАЛНО ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ.. СКО стикери и по стари холограми се ползват за сателитно проследяване и пси блокиране на водачи.. ТЕжки увреждания получават водачи и пешеходци от терористични камери вкл ТАЛ КАмери..Риск от блок съзнание.Озверяване,озлобяване ,убииства с инсулти и инфаркти след пресканиране с камери..Ползват и пси блокажи през лични карти и книжки за шоф

159

гост

преди 1 година

Толкова много и диоти вече има , такива вече ги наричам защото преди ползвах думата безотговорни . Вече оправдавам напълно водачите защото аз съм и водач и пешаходец . Водача зад волана е крайно натоварен и напрегнат в този трафик , той трябва да следи постоянно наляво надясно , отзад , и отпред цялото движение и всичко може внезапно да се обърка . Като пешаходец когато наближа пешаходна пътека винаги се оглеждам и тогава преминавам.Ако сам не се пазиш и господ не ще те опази.

fallback