IStockphoto

Онлайн срещите вече са новата норма. Все по-рядко запознанствата се случват по старомодния начин очи в очи и сайтовете и приложения за срещи като Tinder се множат всяка година.

За някои те са удобство и виртуален „каталог“, в който целенасочено избират среща за своите нужди. Други просто нямат време да си търсят партньор по старомодния начин и предпочитат да пестят усилия с виртуални срещи, трети пък обичат да сменят половинките си често и изобилието по сайтовете и аповете им дават тази възможност.
 
Ако обаче вие търсите смислен разговор и мъж с потенциал за нещо повече от една нощ под завивките, можете да спокойно да пропуснете следните мъжки профили:

Хипстърът
 
Този човек може би е най-лесният за разпознаване. На снимките си той вероятно ще носи шапка или брада, ще бъде облечен с разкопчана риза с куп кожени и мънистени бижута.  В краткото си описание ще говори за любовта му към авангардната музика и някой хайку поет. Въпреки че на пръв поглед не звучи толкова зле, има причина да не плъзгате надясно върху неговата снимка: ще му отнеме цяла вечност, за да ви покани да излезете. И когато го направи, той ще ви помоли да излизате с него и приятели и ще закара на някоя тревна площ, където през цялото време ще говори за своята свободна натура и своята „култура“, която се противопоставя на обществените и социални норми.
 
Купонджията-плейбой
 
Ще го разпознаете по размазаните му снимки на партита, с редица различни красиви жени. Биографията му вероятно също ще говори за любовта му към бирата и купоните. Защо трябва да плъзнете наляво? Е, вероятно е защото не търси нищо сериозно и просто се нуждае красива кукла за поредното парти, която да се превърне в поредното еднократно завоевание в тефтера му.
 
Самотният музикант
 
Профилът му ще включва негови снимки с качулка, свирещ на китара или някакъв друг струнен или клавишен инструмент. 
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase