Снимка: Getty

Сериозни проблеми за семейството на Адам Лавин и Бехати Принсло.

Изпълнителят от Maroon 5 беше обвинен в изневяра, след като потребителка в TikTok показа кореспонденция с него в Instagram. От видеото става ясно, че дамата с име Съмнър Строх е започнала афера с женен мъж преди повече от година. По думите ѝ, по това време е била млада и наивна, като постепенно е започнала да осъзнава, че прави грешка и се почувствала използвана.

След като прекратява връзката си с Лавин, той отново ѝ пише, за да ѝ сподели, че очаква трето дете със съпругата си. Изненадата идва, когато изпълнителят пита Съмнър дали има нещо против да кръсти бебето с нейното име. Дотук спира видеото, като не става ясно какво е отговорила г-ца Строх и дали има нещо против детето на Лавин и Принсло да носи име като нейното.

Шокиращите разкрития идват само седмица, след като Бехати потвърди пред медиите, че е бременна с трето дете. Бившият модел на Victoria's Secret излезе на разходка с прилепнала рокля, която показваше наедрялото ѝ коремче. Бебето ще се присъедини към каките Джио Грейс на 4 и Дъсти Роуз на 5 години.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase