fallback

Класациите на най-лошите - а и на най-добрите - автомобили винаги са субективни и предизвикват спорове. Често аргументацията им е съмнителна, меко казано. Но въпреки това нещо в тях предизвиква непреодолимо любопитството ни. Такъв е случаят и с тази подборка на изданието Motor Junkie за 50-те най-лоши автомобила, появили се на пазара през ХХI век. Много от решенията в нея, включително и "победителят", искрено ни втрещиха и допускаме, че ще учудят и вас. От друга страна, всеки има право на мнение. Другата специфика на тази селекция е масираното присъствие в нея на американски модели. Това се дължи както на факта, че става дума за щатско издание, така и на неоспоримия факт, че в началото на века американската автомобилна индустрия тотално бе свалила гарда (и неслучайно трите й гиганта преживяха такъв гръмък колапс с началото на световната финансова криза през 2008-2009).

Кои са колите вижте в automedia.investor.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Радев фуражката

преди 1 година

Най си е убав Москвичи!Покрай него придобих втора професия! Монтьор!

13

Патрик

преди 1 година

Не мога да не се похваля с моят Фолксваген пасат 2009 година.В момента е на 400 хиляди километра.Над десет пъти е пропътувал Калотина Женева и обратно.Удрян е над десет пъти от други коли.Тойота,Пежо,Ситроен Шевролет и др.Резултата е всичките тези коли се разхвърчаваха на съставните си части.Невероятно здраво шаси.Сега моя четиристотин хилядник редовно взема растоянието София Морето и не дава признаци на умора.Жена ми не иска да помисли за друга кола макар че горкия е време да се пенсионира.

12

Анонимен

преди 1 година

Най- добрите автомобили, които ти правят удоволствие да ги караш сам самичък са BMW 3-та серия от E30 до последните. Също така не са скъпи за възможностите си и обслужването също не е скъпи, за това, което предлагат. Въпрпсът е да са шестак двигател.

fallback