IStockphoto

Има една българска поговорка, която гласи:  "Светът е оцелял, защото се е смял". Освен това казват, че смехът е най-доброто лекарство срещу всички болести и проблеми и това е абсолютно вярно! Не случайно именно чувството за хумор е считано за едно от най-привлекателните и атрактивни качества у хората от противоположния пол. Но има и други ползи от това да имате добро чувство за хумор, като например, да приемате нещата по-ведро и да се справяте с по-голям оптимизъм с проблемите в живота си. Това пък ще се отразява положително на психичното ви здраве. Освен това хората ще ви търсят и обичат повече.

И така, нека да обърнем внимание днес на въздушните знаци - Близнаци, Везни и Водолей и да разберем повече за вида хумор, който на тях им приляга най-много. 
 
Близнаци
 
Черният хумор е типът хумор, в който Близнаците са най-умели. Те са склонни да пускат противоречиви коментари и шеги, които не всеки би одобрил или разбрал, въпреки че в основата си те са доста смешни. Повечето Близнаци са родени стендъп комедианти, които искат да дразнят другите с дебелашките си и провокативни шеги. Уви, стилът им на хумор често не предизвиква овации у публиката, а по-скоро има обидени и засегнати хора. Това е главно, защото хората от знака Близнаци наистина не усещат, че шегите им понякога са твърде мрачни и/или дори жестоки. Освен това те често казват неща, които звучат невъзпитано или некоректно, но пък не им пука особено
 
Везни 
 
Странният хумор е видът, който най-много допада и приляга на представителите на тази зодия. Везните са много остроумни и често използват интелигентността си, за да коментират хората, използвайки обран хумор. Най-хубавото е, че по време на този процес те имат напълно неемоционално отношение и са готови да говорят направо - лице в лице, което обърква хората. Този въздушен знак е склонен да използва иронията по много умел начин, чрез който да предава шегите си. Обикновено, когато проявява характерното си чувстово си за хумор, човекът Везни не се смее, а е много сериозен, но пък на всички други им става доста смешно.
 
Водолей
 
Водолеят е един от най-арогантните въздушни знаци и не е учудващо, че чувството му за хумор граничи с нарцисизъм.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase