iStock

Ретрограден Меркурий ще властва над решенията през септември. И от 9 число та чак до 02 октомври, ще нарущи комуникацията на много хора. И за капак - стари любови и конфликти във връзките отново излизат на преден план. И вече знаете - докато тече отрицателния ход на планетата, не бива да сключвате нови сделки и си правите грандиозни планове.

Смята се, че въпросният период ще бъде най-лек за родените под въздушни знаци. Същото обаче не важи за земните, при които всичко ще бъде наопаки. И макар да искат да подредят приоритети и ангажименти, ще им е доста трудно. От друга страна онези с водни зодии ще бъдат твърде импулсивни и ще породят противоречия, заради които ще съжаляват по-късно. Огнените ще общуват трудно с околните, което им носи много нерви, обясняват астролозите.

Както вече писахме този ретрограден Меркурий ще премине през два основни знака - Везни и Дева. Това носи със себе си своите особености и ще рефлектира по различен начин.

Меркурий става ретрограден - какво да очаквате?

След като ви представихме астрологичната прогноза за зодиите от Овен до Дева, ето и любопитна информация за съдбата на останалите до началото на октомври.

Везни

Следващата група от зодиака, която ще усети по-силно влиянието на ретрограда. След като планетата попадне във въпросния знак, всички родени под него ще се изразят по-трудно. И могат да останат недоразбрани. Онова, което трябва да направят, е да спрат да се притесняват за глупости. Ако попаднат в определени ситуации, Везните трябва да са над нещата, за да не си изпуснат нервите. По мнение на астролозите, за предпочитане е да не мислят какво говорят другите за тях.

Скорпион

Хората от този воден знак са доста чувствителни. По време на септемврийския ретрограден Меркурий те ще изпитват затруднения в интерпретирането на някои събития. И рискуват да влязат в пререкания, защото бързат да кажат какво мислят. Затова не бива да правят грешката да говорят на глас, преди да се запознаят с всички гледни точки. През последните седмици на ретроградния период ще имат драми с приятели, за които самите те може да са виновни и е нужно да отстъпят.

Още от хороскопа можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase