IStockphoto
fallback

Без значение колко миролюбив може да бъде човек, всички ние си имаме своите симпатии и антипатии. Има хора които, често мразим или по-скоро не харесваме още от пръв поглед, без дори да знаем защо.

Освен това много хора са предубедени спрямо определени зодиакални знаци и не ги одобряват без основателна причина. По-интересното е, че повечето хора са склонни да мразят едни и същи зодии. И така, притежават ли тези знаци качества, които са смятани за нежелани или неприятни от другите?
 
Сюзън Тейлър, астролог на списание MyAstroMag, споделя кои са 3-те най-антипатични знака на зодиака
 
Близнаци
 
По принцип не е изненада, че Близнаци оглавяват този списък, въпреки че те по принцип са доста симпатични. Ако имате близки хора от този знак в живота си обаче, вероятно вече знаете колко нелоялни и непредсказуеми са те. Колкото и завладяващи и харизматични да са Близнаците в началото, техните непостоянство и нерешителност ги правят една от най-мразените зодии. Освен това хората от тази зодия имат много нестабилен характер – ту са мрачни, ту са весели; ту са спокойни, ту - превъзбудени и т.н. Поради това много хора са предубедени към този въздушен знак, особено когато става въпрос за по-близки взаимоотношения.
 
Дева 
 
Въпреки че може да си мислят, че са големи перфекционисти, което е хубаво, Девите всъщност са доста досадни и дребнави в очите на хората. Те не могат да осъзнаят, че не всеки може, нито пък иска да живее според техните високи стандарити. И така, в стремежа си да постигнат съвършенство, те често са твърде критични, осъдителни и снобски настроени към околните. 
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 1 година

Всичко е вярно

28

Анонимен

преди 1 година

До 21Борисов със сигурност е един от най-мразените, нищо че плебса го боготвори..

27

Анонимен

преди 1 година

..26 имах предвид

fallback